» » آمدن علی بن باقر(ع)به این منطقه مهندسی الهی است.دانشگاه اگر بخواهد انسان ساز باشد نیازمند بزرگانی چون علی بن باقر است.

آمدن علی بن باقر(ع)به این منطقه مهندسی الهی است.دانشگاه اگر بخواهد انسان ساز باشد نیازمند بزرگانی چون علی بن باقر است.


اختتامیه همایش علمی کنگره بین المللی حضرت علی بن امام محمدباقر علیه السلام در روز چهارشنبه ۲۸ شهریورماه با حصور میهمانان و اساتید مختلف داخلی و خارجی در دانشگاه کاشان برگزار شد.

در این همایش که با برنامه های متعدد و اجرای پنل های متعدد علمی و ارائه مقالات همراه بود دکتر طهرانی ریس دانشگاه آزاد کشور در سخنرانی خودبه نقل از خبرگزاری ایکنا بیان داشت:

در ادامه محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در این همایش، بناست از نخستین سفیر اهل‌ بیت(ع) در این سرزمین سخن بگوییم. شاید وقتی با موضوع زیارت مواجه می‌شویم، نگاه ما عمدتاً تاریخی باشد. امروز اجازه می‌خواهم تا از زاویه دیگری به این موضوع نگاه کنم. در ابتدای قرن ۹، فرستاده‌ای از سوی امام باقر(ع) اعزام و سبب اتصال این ملت با فرهنگ اسلام ناب شد. امام باقر(ع) در واقعه کربلا حضور داشت و وقتی فرزندشان به ایران آمد، تمام آنچه مسلمان‌نماها علیه اسلام در کربلا انجام داده بودند، آن حضرت به بهترین وجه آن‌ها را بیان کرد.

وی ادامه داد: بی‌‌دلیل نیست که کاشان شهر حسینیه‌ها و محتشم، کاشانی است؛ چرا که اولین روایت‌ها، روایت معتبری در این شهر بود و شهادت علی بن باقر(ع) روایت دیگری را از کربلا به مردم نشان داد. این روزها در دنیای علم، سخنان زیبایی درباره علم و دین گفته می‌شود؛ علم و دینی که مسئله‌ غرب است؛ چرا که آن‌ها نگاهشان به درخت ممنوعه، درخت معرفت بود و معتقد بودند که وقتی انسان سیب را خورد؛ یعنی از درخت معرفت نیک و بد تناول کرد، پس به عصیان‌گری پرداخت و به این سرزمین پا گذاشت و آمدنش نتیجه عصیان بود؛ بنابراین به محض اینکه علم استغنا پیدا کند، طبق آیات قرآن، تناقض علم و دین مطرح می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه امروز از یک سو ماجرای غزه را شاهدیم و از سوی دیگر با سخره تابلوی شام آخر در افتتاحیه المپیک روبه‌رو هستیم، گفت: این جریان اعلام می‌کند که روند ما عبور از دین، خانواده، هویت و انسان است. پرسشی که مطرح می‌شود، این است که آیا این جریان تازگی دارد؟ خیر؛ در قرآن کریم از زمانی که شیطان گفت انسان سبب گمراهی من است؛ پس من دنیا را برای او زینت می‌دهم تا گمراهش کنم، یک مسیر رشد و غی به‌وجود آمد.

وی تصریح کرد: طغیان آن‌گاه رخ می‌دهد که بشر استغنا را در خودش حس کند. حال چگونه می‌توان در برابر این طغیان ایستاد؟ دانشگاه، نماد علم و دانش است. چگونه می‌توان آن را حفظ کرد که به استغنا نرسد؟ باید گفت که نمی‌توان فقط به دانش اکتفا کرد. بینش و گرایش، دانش را تحت تأثیر قرار می‌دهند و توجه به هر سه این‌هاست که دانشگاه را کارخانه انسان‌سازی می‌کند. گرایش، اعتقاد و اخلاق را در دانشگاه نمی‌توان یافت. علم بدون ایمان و تقوا راه‌گشا نیست. 

طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه برای تبدیل شدن به کارخانه انسان‌سازی به بزرگانی چون حضرت علی بن باقر(ع) و تحقیق درباره آن‌ها نیازمند است، گفت: سالم بودن ابدان مطهر این بزرگواران، معجزه‌ای الهی و مصداق این آیه است که می‌فرماید: «وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ.»

ارسال نظر
جــــــــمع عدد 9 بعلاوه 1 چه میشود؟ ( برای تشخیص ربات از انسان )