» » گزیده ای از زندگینامه حضرت آیت اله ناصری(ره)

گزیده ای از زندگینامه حضرت آیت اله ناصری(ره)


 

نگاهی به زندگی نامه مرحوم آیت الله ناصری دولت آبادی

آیت الله حاج شیخ محمد ناصری دولت آبادی در سال ۱۳۰۹ هجری شمسی در شهر دولت آباد برخوار واقع در ۱۰ کیلومتری شهر اصفهان در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود. پدر ایشان حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد باقر ناصری نام داشت که خود در شمار عالمان آن دوران بود. بعد از مهاجرت پدر به نجف اشرف، آیت الله ناصری تحصیل را در همان نوجوانی آغاز کرد. این دوران با حضور در مکتب خانه ای در دولت آباد آغاز و بعد از یکی دو سال با ورود به حوزه علمیه اصفهان و تحصیل علوم ادبی رایج در آن حوزه ادامه یافت. در این دوران که ایشان هنوز در دوران نوجوانی به سر می بردند و در سن 14 سالگی به همراه پدر و خانواده به نجف اشرف کوچ می کنند و به ادامه تحصیل در نجف اشرف می پردازند. ایشان در این دوران بخشی از علوم ادبی، حاشیه ملا عبداله بر متن منطقی تفتازانی و قسمتی از شرح لمعه را نزد مرحوم آیت اله مدرس افغانی فرا می گیرد. ادامه شرح لمعه را از محضر آیت الله شیخ مجتبی لنکرانی، مکاسب را محضر مرحوم آیت اله حاج شیخ عبدالکریم کرونی اصفهانی که بعدها داماد ایشان می شود. کفایه را از محضر آیت الله حاج شیخ محمد حسین دهاقانی و برای دومین مرتبه باز در محضر آیت اله شیخ صدر را بادکوبه ای، خارج مکاسب صلاه آیات را از محضر آیت اله سید عبدالهادی شیرازی و خارج بیع و خیارات را از محضر امام خمینی (ره) استفاده می کند گذاشته از این در شماری دیگر از دروسی همچون بحث خارج کتاب الحج آیت اله سید محمود شاهرودی نیز شرکت و یک دوره کامل اصول الفقه از محضر آیت الله العظمی حاج سید ابوالقاسم خوئی فرا می گیرد. حوزه علمیه حضرت ولی عصر، حوزه علمیه صاحب الزمان، حوزه علمیه نرجس خاتون و موسسه تحقیقات نجوم اسلامی و موسسه دارالهدی قم و بنیاد علمی – فرهنگی هاد تحت اشراف آیت الله ناصری اداره می شد. آیت الله ناصری پس از طی یک دوره‌ بیماری‌ امروز (4 شهریورماه 1401) در سن ۹۲ سالگی دار فانی را وداع گفت.

این ضایعه ی دردناک را به محضر قطب عالم امکان حضرت بقیه الله و همچنین رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و مردم ولایت مدار ایران اسلامی خصوصا منطقه اردهال تسلیت عرض می نماییم.

گفتنی است حضرت آیت الله ناصری استاد اخلاق در تاریخ ۱۲فروردین ماه سال ۱۳۹۲ به حرم مطهر حضرت سلطان علی بن امام محمدباقر علیه السلام مشرف شده و در این حرم نورانی به اقامه نماز و دعا و عرض ارادت به محضر حضرت مشغول شدند.

 

 

ارسال نظر
حــــاصل عدد 9 منهای 4 چه میشود؟ ( برای تشخیص ربات از انسان )